Rólunk

Állatpanziónk családias környezetben, saját tanyánkon fekszik. Tanyánkra az állataink miatt költöztünk ki a város zajából, hogy biztosítsuk nekik a lehető legjobb helyet. Itt kialakítottunk nekik egy gyakorló pályát is, ahol tanulási lehetőséget is tudunk biztosítani a panziós, napközis kutyák részére igény szerint. 

Mindig voltak  kutyáink, több kutyánkkal is vizsgáztunk az IGP sport legmagasabb  szintjéig. Jelenleg két saját tenyésztésű malinois fajtájú kutyánkkal versenyzünk a legmagasabb szinten, de volt kutyánk világbajnokságon is.   Tenyészetünkből származó malinois, tervueren  fajtájú kölykök közül számos kölykünk a gazdáikkal  IGP-3-as szinten vizsgázott, versenyzik,  de több kölykünk megállja a helyét a rendőrségi szolgálatban hazánkban, és külföldön is. 

Munka kutyáink mellett a panziónk névadója is a kis shi-tzu fajtájú Fifi kutyánk a legkisebb  családtagunk.

Nagyon szeretjük az állatokat. Kutyáink mellett élnek velünk mentett cicák, papagájok, baromfik, birkák akikre szintén családtagként tekintünk.

Igazi tanyasi idill várja szép környezetben kedvenceiteket!

Panziónkba, napközinkbe várunk szeretettel benneteket, minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy kedvenceitek olyan boldogok legyenek, mint saját állataink. 

Pár kép a teljesség igénye nélkül

13924851_1113192002089470_3098818356245768765_n

Image 1 of 44